loading
Imate pitanja? Kontaktirajte nas

Za više informacija kontaktirajte nas putem online forme ili nazovite na +385 99 698 5304

Blog

Virtualno360 – 6 godina uspješnog poslovanja
29
ožujka 2022

Virtualno360 – 6 godina uspješnog poslovanja

Kada je Google Street View došao i u Hrvatsku 2011. godine, ljudi su ga vrlo brzo prihvatili jer im je omogućio da lakše nađu određenu lokaciju i vide gdje trebaju doći i prije nego što fizički dođu na lokaciju. Ubrzo je njegov potencijal prepoznat u svijetu i određeni broj tvrtki je otišao korak dalje i odlučio prikazati prostor i iznutra.

2016. godine pokrenuli smo projekt Virtualno360 s ciljem poboljšanja javnog prikaza tvrtki na Google-u. Postali smo certificirana Google Street View Trusted agencija, za što smo morali zadovoljiti stroge kriterije Google-a. Ideja je odlično prihvaćena te smo ubrzo napravili naše prve projekte.

S vremenom se broj projekata povećao, a mi smo nastavili usavršavati i poboljšavati našu uslugu.

Vrlo brzo smo postali vodeća tvrtka u Republici Hrvatskoj za izradu virtualnih šetnji.

2020. godine smo uz Google virtualnu šetnju omogućili i izradu interaktivne virtualne šetnje za web stranicu koja uz sjajan vizualni prikaz u 360° uključuje i interaktivne točke na koje se može kliknuti i saznati brojne korisne informacije o određenoj lokaciji, proizvodu, ili usluzi. Godinu dana kasnije, omogućili smo i panorame iz zraka snimljene dronom, čime smo interaktivnu šetnju podigli na još viši nivo.

Danas, 6 godina od početka poslovanja, možemo se pohvaliti s više od 800 projekata u Hrvatskoj, ali i susjednim zemljama jer smo nedavno proširili poslovanje izvan granica Hrvatske na područje Bosne i Hercegovine i Srbije. Naše virtualne šetnje ukupno imaju 38 milijuna pregleda na Google-u i ta brojka iz dana u dan raste.

Pozitivna iskustva i preporuke naših klijenata, dokaz su da je virtualna šetnja usluga sadašnjosti, a pogotovo budućnosti jer razvojem tehnologije sve se više okrećemo VR tehnologiji koja nam omogućuje puno širu sliku, ali i bolju interakciju sa sadržajem.

Kontakt

Imate pitanja? Kontaktirajte nas

Istaknite se i ostavite bolji dojam

phone
Nazovite nas na broj
+385 99 698 5304
phone
Odgovorit ćemo vam vrlo brzo
Pošaljite upit
Google trusted
Povratak na vrh