loading
Imate pitanja? Kontaktirajte nas

Virtualno360.hr je vodeća firma u Hrvatskoj za izradu virtualnih šetnji vašeg prostora.

Dodatne usluge

Izrada web stranica – web dizajn
1

Izrada web stranica – web dizajn

Nemate web stranicu ili imate zastarjeli web? 

Danas je web dizajn stranica vodeći adut u promociji i predstvaljanu vaše tvrtke. Moderan dizajn i atraktivni web paketi su potpuno prilagođeni vama i vašim potrebama.
Na vašoj izradi web stranice radili bi vrhunski dizajneri sa brojim recenzijama.

Vođenje društvenih mreža
2

Vođenje društvenih mreža

Društvene mreže iznimno su važne za online prezentaciju i uspješno poslovanje. Pravilno vođena Facebook ili Instragram stranica, povećava broj vaših pratitelja, stvara svijest o vašem brendu i unaprijeđuje vašu prodaju.

Vođenje stranica na društvenim mrežama posao je 24/7, koji traži veliku dozu kreativnosti u stvaranju i realizaciji objava, te u komunikaciji i interakciji s publikom.

Većina poduzetnika zbog velikog angažmana koji vođenje stranice na društvenim mrežama zahtijeva, zanemaruje svoju online prezentaciju.

Prepustite nam s povjerenjem vođenje vaših društvenih mreža.

SEO optimizacija
3

SEO optimizacija

Želite da Vaša Web stranica bude ispred konkurencije u rezultatima pretraživanja na Google-u?
Želite saznati zašto pronalazite konkurente, a ne možete pronaći svoju web stranicu za pojam koji upisuju Vaši potencijalni kupci?

Dopustite da Vam pomognemo da i Vi počnete koristiti SEO blagodati najjačeg besplatnog marketinga. Prvi korak prema uspjehu je besplatna SEO analiza, molimo zatražite neobvezujuću ponudu.

Dizajn & print
4

Dizajn & print

Poznavanje grafičkog dizajna znači mogućnost usmjeravanja vizualne komunikacije u željenom smjeru, jačanja brenda i ostvarenja najveće učinkovitosti tiskanih materijala.

Svakom grafičkom dizajnu pristupamo ozbiljno, a samu realizaciju vodimo prema uhodanom i provjerenom postupku koji smo prihvatili. Postupak grafičkog dizajna izgradili smo kroz vlastito iskustvo i uz pomoć klijenata kako bi uspješno zadovoljili Vaše potrebe uz učinkovitu realizaciju.

Google Adwords
5

Google Adwords

Google Adwords je najbrži i najjednostavniji način ciljanog oglašavanja koji funkcionira na temelju cijene po kliku (CPC).

To znači da je prikazivanje vašeg oglasa potpuno besplatno, dok plaćate isključivo klikove koji vode na stranicu koju ciljate svojim oglasom.

 

Profesionalne fotografije
6

Profesionalne fotografije

Profesionalne fotografije vašeg osoblja, interijera firmi ili hrane.

Top Fotografije i video mogu napraviti veliku razliku u tome kako potencijalni kupac vidi vašu firmu i da li će se zainteresrati za nju ili ne ...

Javite se za više informacija.

Video
7

Video

Trebate snimak Vaše firme iz zraka ili interijera ?

Svjetski trendovi pokazuju da korisnici sve više koriste prijenosne uređaje za pregledavanje video sadržaja, a upravo ti uređaji su optimalni za pregledavanje takvih sadržaja. 

 

Istaknite se i ostavite bolji dojam

phone
Nazovite nas na broj
+385 91 155 7823
phone
Odgovorit ćemo vam vrlo brzo
Pošaljite upit
Google trusted
Povratak na vrh

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija