loading
Imate pitanja? Kontaktirajte nas

Za više informacija kontaktirajte nas putem online forme ili nazovite na +385 99 698 5304

Postupak izrade Google Street View-a za tvrtke

Sastanak i procjena
1

Sastanak i procjena

Za početak predlažemo neobavezujući sastanak putem platforme Zoom ili u prostorijama koje želite fotografirati. Odgovorimo vam na sva pitanja, objasnimo sve detalje i procjenimo koliko će to koštati (cijena ovisi o veličini prostora). Dogovorimo termin fotografiranja i potpišemo ugovor o autorskim pravima.

Google vizitka
2

Google vizitka

Da bi Google mogao objaviti virtualnu šetnju po vašoj firmi - vi morate imati Google vizitku na kojoj će biti i virtualna šetnja i fotografije.Pokažite klijentima da radite,objavite radno vrijeme, telefonski broj i upute do tvrtke na Google pretraživanju i na Kartama – uz Google vizitku.Ukoliko trebate pomoć - rado ćemo vam pomoći u tome.

Fotografiranje
3

Fotografiranje

Fotografiranje traje u prosjeku od 45 min. do 90 min, ali ovisi o veličini prostora koji se fotografira. Molimo vas da pripremite sve prostorije i uzmete u obzir da se na 360º panoramama vidi sve.

Objavljivanje
4

Objavljivanje

Virtualna šetnja i fotografije će biti objavljeni na Googlu za nekoliko dana (max 14). Naši google certificirani djelatnici fotografije prvo moraju pripremiti u specijalnim programima za obradu virtualnih fotografija. Količina posla ovisi o količini fotografija koje ovise u veličini prostora koji se fotografira.

Istaknite se i ostavite bolji dojam

phone
Nazovite nas na broj
+385 99 698 5304
phone
Odgovorit ćemo vam vrlo brzo
Pošaljite upit
Google trusted
Povratak na vrh

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Pročitajte pravila privatnosti na ovoj web stranici. Više informacija