loading
Imate pitanja? Kontaktirajte nas

Za više informacija kontaktirajte nas putem online forme ili nazovite na +385 99 698 5304

Postupak izrade Google Street View-a za tvrtke

Sastanak i procjena
1

Sastanak i procjena

Za početak predlažemo neobavezujući sastanak putem platforme Zoom, ili u prostorijama koje želite fotografirati. Odgovorimo vam na sva pitanja, objasnimo sve detalje i procjenimo koliko će to koštati (cijena ovisi o veličini prostora). Dogovorimo termin fotografiranja i potpišemo ugovor o autorskim pravima.

Google vizitka
2

Google vizitka

Da bi Google mogao objaviti virtualnu šetnju po vašoj firmi - vi morate imati Google vizitku na kojoj će biti i virtualna šetnja i fotografije.Pokažite klijentima da radite,objavite radno vrijeme, telefonski broj i upute do tvrtke na Google pretraživanju i na Kartama – uz Google vizitku. Ukoliko trebate pomoć, rado ćemo vam pomoći u tome.

Fotografiranje
3

Fotografiranje

Fotografiranje traje u prosjeku od 45 min. do 90 min, ali ovisi o veličini prostora koji se fotografira. Molimo vas da pripremite sve prostorije i uzmete u obzir da se na 360º panoramama vidi sve.

Objavljivanje
4

Objavljivanje

Virtualna šetnja i fotografije će biti objavljeni na Googlu za nekoliko dana (max 14). Naši google certificirani djelatnici fotografije prvo moraju pripremiti u specijalnim programima za obradu virtualnih fotografija. Količina posla ovisi o količini fotografija koje ovise u veličini prostora koji se fotografira.

Istaknite se i ostavite bolji dojam

phone
Nazovite nas na broj
+385 91 1557 823
phone
Odgovorit ćemo vam vrlo brzo
Pošaljite upit
Google trusted
Jeste li razmišljali o virtualnoj šetnji?
Sljedeće
Ostavite nam vaše podatke i mi vam omogućavamo 10 % popusta na virtualnu šetnju.
Prijava
Zahvaljujemo na odgovoru. Vaš upit je zaprimljen.
Povratak na vrh