loading
Imate pitanja? Kontaktirajte nas

Za više informacija kontaktirajte nas putem online forme ili nazovite na +385 99 698 5304

Blog

Kako postaviti Google Street View virtualnu šetnju na web stranicu?
10
kolovoza 2017

Kako postaviti Google Street View virtualnu šetnju na web stranicu?

Osim što se vaša virtualna šetnja prikazuje na Google mreži i Facebooku, možete ju postaviti i na svoju web stranicu. Uvijek preporučujemo klijentima da to naprave jer tako poboljšavaju interakciju korisnika sa svojim brandom, pomažu korisniku da se lakše snađe i prije nego je fizički došao te osnažuju povjerenje kod svojih posjetitelja jer vide da se radi o ozbiljnoj i transparentnoj tvrtki.

Cijeli proces je vrlo jednostavan i u samo nekoliko koraka postavit će te virtualnu šetnju na svoj web.

1. korak
Pronađite svoju virtualnu šetnju na Google Maps-u i kliknite na nju kako bi se slika povećala preko cijeloga ekrana i izgledala kao na slici niže. Navigirajte kroz svoju virtualnu šetnju dok ne nađete najbolji kut s kojim bi htjeli da vaša virtualna šetnja započne.

2. korak
Kliknite na ikonu sa tri točke koja se nalazi u gornjem lijevom kutu i iz otvorenog prozora odaberite “Podijeli ili ugradi sliku” ili “Share or embed image”.

3. korak
A)
Možete odabrati između malog, srednjeg i velikog okvira vaše virtualne šetnje s tipkom koja se nalazi lijevo od koda. Zatim, označite izvorni kod i kopirajte ga. Ako vam je potrebno da okvir bude određene veličine, odaberite “Custom size” ili “Prilagođena veličina”, te pratite postupak pod 3B.

 


B)
Ako je potrebno da veličina okvira vaše virtualne šetnje bude određene veličine kako bi odgovarao određenom prostoru na stranici, nema problema. Nakon odabira “Custom size” ili “Prilagođena veličina”, možete odabrati dimenzije po želji. Unesite dimenzije, zatim označite kod i kopirajte ga.


 

4. korak
Zalijepite kod unutar html-a stranice na webu na mjesto gdje bi htjeli da se vaša virtualna šetnja prikazuje. Nakon što je vaš kod zaljepljen, preporučamo da promijenite postavku širine na 100%. S tom postavkom omogućit ćemo da se veličina virtualne šetnje automatski prilagodi uređaju s kojeg je promatrana. Generalno gledano, postavljanje širine na 100% i postavljanje visine u intervalu između 450px i 550px, omogućavaju virtualnim šetnjama da izgledaju bolje na većini web stranica. Nakon što ste sve navedeno napravili, spremite svoje promjene i vaša virtualna šetnja biti će postavljena na vašu web stranicu. Posjetite svoju stranicu i pregledajte svoju virtualnu šetnju. Ako je to sve u redu, ostvarili ste odličan posao.


Kontakt

Imate pitanja? Kontaktirajte nas

Istaknite se i ostavite bolji dojam

phone
Nazovite nas na broj
+385 99 698 5304
phone
Odgovorit ćemo vam vrlo brzo
Pošaljite upit
Google trusted
Povratak na vrh