loading
Imate pitanja? Kontaktirajte nas

Za više informacija kontaktirajte nas putem online forme ili nazovite na +385 99 698 5304

Blog

Iskoristite sve mogućnosti interaktivne šetnje
14
travnja 2022

Iskoristite sve mogućnosti interaktivne šetnje

Sve više naših klijenata se, uz Google verziju, odlučuje za interaktivnu virtualnu šetnju. Na brojnim primjerima naših radova ste mogli vidjeti da interaktivna šetnja, osim prikaza u 360°, sadrži bočni izbornik i interaktivne točke na koje možete kliknuti i saznati brojne korisne informacije.

U današnjem članku ćemo objasniti koje su sve mogućnosti interaktivne virtualne šetnje.

 

Bočni izbornik

Kada imate veliki prostor, ili više lokacija, bočni izbornik je tu da kretanje kroz prostor učini bržim i jednostavnijim. Nije potrebno prolaziti kroz cijelu zgradu da biste došli na recimo 2. kat, već možete jednim klikom otići na bilo koji dio te se nastaviti kretati tim dijelom prostora.

 

Interaktivne točke

Interaktivne točke čine šetnju interaktivnom. Mogu sadržavati različite informacije u obliku teksta, slike, videa s YouTube-a, ili linka na neku drugu panoramu, ili web stranicu. Možete ubaciti opise određenih lokacija, artikala ako se bavite prodajom, link na proizvod u web shopu kako je implementirano za Dalia Party Shop, ili video o onome što se nalazi na nekoj panorami. Vi odlučujete gdje i koliko interaktivnih točaka ćemo postaviti te što će one sadržavati, odnosno što će ljudi vidjeti kada kliknu na neku točku. Prezentacija prostora, usluge, ili artikala, ovisno o branši, ovisi upravo o tome kako ćete iskoristiti interaktivne točke. Također možete odabrati željeni izgled, ili boju.

 

Podrška za više jezika

Virtualna šetnja je dostupna u cijelom svijetu. Da biste privukli što veći broj ljudi, vrlo je važno bočne izbornike, kao i sadržaj interaktivnih točaka implementirati na različitim jezicima. Dobar primjer je Ekonomski fakultet us Splitu čija je interaktivna šetnja dostupna na hrvatskom i engleskom jeziku.

 

Karta s lokacijama

Još jedna korisna mogućnost kada imate više lokacija. Ovo je idealno za turiste jer im olakšava planiranje rute. Karta u kutu zaslona prikazuje oznake sa nazivima značajnih lokacija te gdje se one nalaze. Također je moguće jednim klikom otići na tu lokaciju u šetnji, Dobar primjer je Posjetiteljsko-turistička ruta „Putevima Frankopana“.

 

Dodatne mogućnosti

U interaktivnu virtualnu šetnju također je moguće ubaciti linkove na društvene mreže, ili web stranicu, pozadinsku glazbu, kao i vizualni identitet po kojem ste prepoznatljivi, a također je korišten na primjeru Posjetiteljsko-turističke rute „Putevima Frankopana“.

 

Kao što vidite, omogućujemo širok spektar mogućnosti. Na vama je da budete kreativni i maštoviti i priuštite svima koji će vidjeti vašu interaktivnu šetnju jedno jedinstveno iskustvo koje će ih potaknuti da dođu i pogledaju uživo.

Kontakt

Imate pitanja? Kontaktirajte nas

Istaknite se i ostavite bolji dojam

phone
Nazovite nas na broj
+385 91 1557 823
phone
Odgovorit ćemo vam vrlo brzo
Pošaljite upit
Google trusted
Jeste li razmišljali o virtualnoj šetnji?
Sljedeće
Ostavite nam vaše podatke i mi vam omogućavamo 10 % popusta na virtualnu šetnju.
Prijava
Zahvaljujemo na odgovoru. Vaš upit je zaprimljen.
Povratak na vrh