loading
Imate pitanja? Kontaktirajte nas

Za više informacija kontaktirajte nas putem online forme ili nazovite na +385 99 698 5304

Blog

Kako kvalitetno promovirati virtualnu šetnju i privući klijente?
08
ožujka 2022

Kako kvalitetno promovirati virtualnu šetnju i privući klijente?

Odlučili ste se na izradu virtualne šetnje Vašim poslovnim prostorom. Šetnja je objavljena i javno dostupna, ali to ne znači da će ju odmah svi vidjeti. Vrlo je važno da informirate Vašu ciljanu publiku da Vaš prostor sada mogu vidjeti i virtualno u 360°.

Virtualnu šetnju možete promovirati na različitim kanalima i na različite načine. Ako ste se odlučili za varijantu šetnje na web stranici, neka ona bude lako uočljiva kako bi posjetitelji Vaše web stranice ubrzo nakon otvaranja stranice vidjeli da imate virtualnu šetnju.

Kada je riječ o promociji na društvenim mrežama, svaka od njih ima svoja pravila. Kod Facebooka je stvar malo složenija. Možete postaviti virtualnu šetnju na Vašu Facebook stranicu u zaseban tab, ali pod uvjetom da imate 10 000 pratitelja. Ovo ne mora biti prepreka jer šetnju možete podijeliti u objavi tako da postavite link na šetnju i tu objavu postavite kao istaknutu. Tako će Vaši pratitelji znati za Vašu virtualnu šetnju.

LinkedIn također podržava mogućnost linkova u objavama, a kao i kod Facebooka, link na virtualnu šetnju možete postaviti i u tab s informacijama o Vašoj tvrtki.

Instagram, barem zasad, ne podržava postavljanje klikabilnih linkova u opisu fotografija i videozapisa. Ono što možete napraviti je postaviti link na virtualnu šetnju u opis profila na mjesto rezervirano za web lokaciju, odnosno stranicu. Također je moguće postaviti link u Instagram story i tako doseći veliki broj ljudi. Ovdje budite kreativni. Screenshot neke zanimljive panorame, ili video virtualne šetnje u trajanju 15 sekundi će privući pozornost, a mi Vam takav video također možemo izraditi, kao i format za YouTube kanal, ako ste i tamo aktivni.

Ne smijemo zanemariti ni aplikacije poput WhatsApp-a, ili Vibera pomoću kojih se može slati link virtualne šetnje brzo i jednostavno. Na ovaj način može se doseći veliki broj ljudi zbog prosljeđivanja.

Vjerujemo kako će uz ove savjete virtualna šetnja ispuniti Vaša očekivanja, a jeste li odabrali dobru taktiku, vidjet ćete po statistici pregleda u izvještajima o broju pregleda koja Vam šaljemo.

VIDEO Savjeti za uspješnu promociju virtualne šetnje

Kontakt

Imate pitanja? Kontaktirajte nas

Istaknite se i ostavite bolji dojam

phone
Nazovite nas na broj
+385 99 698 5304
phone
Odgovorit ćemo vam vrlo brzo
Pošaljite upit
Google trusted
Povratak na vrh