loading
Imate pitanja? Kontaktirajte nas

Za više informacija kontaktiraj te nas putem online forme ili nazovite na +385 91 155 7823

Blog

Što je Google Street View | Trusted i zašto ga trebate?
14
srpnja 2017

Što je Google Street View | Trusted i zašto ga trebate?

Google Street View | Trusted je nova usluga Google-a koja omogućava ne samo šetnju ulicama, nego ulazi u Vaše prostore! Sada možete omogućiti Vašim korisnicima da virtualno pregledaju i dožive Vaš prostor kroz 360 virtualne šetnje. Ako smatrate da je interijer, uređenje i atmosfera vašeg prostora prednost u odnosu na konkurenciju, onda je Google Street View Trusted usluga za vas.

To je zapravo produžetak Street View tehnologije, samo za Vaše poslovne prostore. U Hrvatskoj je ova usluga dostupna od rujna 2015. godine, dok u Europi funkcionira već nekoliko godina. Postoji niz pogodnosti ove usluge, no bitna činjenica koju treba shvatiti je da s obzirom da se radi o Google-ovoj usluzi visoki kriteriji kvalitete trebaju biti osigurani.

Zašto stotine tisuća poslovanja diljem svijeta koriste Street View za tvrtke:

  • Omogućavate svojim klijentima uvid u Vaš prostor. Svaka osoba želi unaprijed biti sigurna kako prostor izgleda. Ako je estetika i uređenje vaša vrlina, to može biti prodajna točka. Ako slika vrijedi tisuću riječi, onda virtualna šetnja vrijedi i mnogo više.
  • Ostvarujute bolje rezultate na Google-u, odnosno bolje ste pozicionirani. Vaše virtualne šetnje dostupne su na Google tražilici, Google mapama, Google plus mreži te su integrirane u Google Street View tehnologiju.
     
  • Virtualnu šetnju možete postaviti na svoj web i Facebook stranicu.

  • Jednostavan pregled sa svih računala, tableta ili smartphona. Bez problema se učitava i kontrolira virtualnom šetnju s bilo kojeg elektroničkog uređaja.

 

  • Google pruža ovu uslugu već 5 godina, što bi bilo otprilike 68 proizvodnih Google-ovih godina. Svaki mjesec desetci tisuće novih tvrtki otvaraju vrata svojih poslovnih prostora na Street View-u.

Trebamo bit svjesni da je danas digitalni marketing preuzeo veliku ulogu komunikacije s potrošačima. Kako i ne bi, kada većinu svoga vremena provodimo na našim elektroničkim uređajima koja nam jednim klikom nude riješenja i odgovore na naša pitanja i probleme. A ova usluga je sigurno način da bude jedan klik bliže sa svojim potrošačima.

Kontakt

Imate pitanja? Kontaktirajte nas
Sigurnosni kod

Ne možete pročitati? Osvježi

Istaknite se i ostavite bolji dojam

phone
Nazovite nas na broj
+385 91 155 7823
phone
Odgovorit ćemo vam vrlo brzo
Pošaljite upit
Google trusted
Povratak na vrh

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Pročitajte pravila privatnosti na ovoj web stranici. Više informacija