loading
Imate pitanja? Kontaktirajte nas

Za više informacija kontaktirajte nas putem online forme ili nazovite na +385 99 698 5304

Blog

Google Street View slavi 15 godina. Evo kako je promijenio način na koji koristimo Google karte.

Google Street View slavi 15 godina. Evo kako je promijenio način na koji koristimo Google karte.

Kada nam zatreba neka informacija, ili recenzija o nekom zanimljivom mjestu koje želimo posjetiti, restoranu, preporuka za dobrog majstora u krugu nekoliko kilometara od kuće i slično, uvijek te informacije tražimo na Google-u. Među prvim stvarima koje ćemo pogledati je točna lokacija.

Google je prije 15 godina pokrenuo uslugu Street View na Google kartama s ciljem izrade karte cijelog svijeta u 360 stupnjeva. Danas je ovom uslugom pokriveno više od 100 zemalja svijeta, a u Hrvatskoj je Street View dostupan od 2011. godine. Vratimo se sad na lokaciju neke tvrtke, restorana, ili bilo kojeg mjesta koje pretražujete. Velika većina nas će pogledati Street View kako bi stekla onaj prvi vizualni dojam o veličini i izgledu prostora. Google planira s daljnjim razvojem ove usluge, kao i ažuriranjem postojećih panorama, za što je potrebno dosta vremena jer se radi o više od 200 milijardi panorama u svijetu.
Naša tvrtka, ne samo da će Vam omogućiti realan prikaz s ulice, već će pokazati i unutrašnjost vašeg prostora, što je svima koji pretražuju određeno mjesto na Google-u posebno zanimljivo. Mi smo u tome prepoznali ogroman potencijal te danas omogućujemo prikaz, ne samo eksterijera i interijera, već i iz zraka. Panorame snimljene dronom je i Google prepoznao kao nešto vrijedno te nedavno najavio nadogradnju Street View-a pod nazivom Immersive view koji objedinjuje postojeća rješenja i umjetnu inteligenciju. Usluga će biti dostupna od sljedeće godine u nekoliko većih svjetskih metropola i omogućit će nam još detaljniji i potpuniji prikaz.

Naš je cilj i dalje ići u korak s vremenom te pratiti suvremene trendove i potrebe korisnika. Oni su ti koji koriste Street View, ne samo radi točne lokacije, već i zbog konačne odluke hoće li doći kod vas, ili nekog drugog. Zbog toga je važno pokazati im ono što će ih privući, a Virtualno360 će vam u tome pomoći.

Kontakt

Imate pitanja? Kontaktirajte nas

Istaknite se i ostavite bolji dojam

phone
Nazovite nas na broj
+385 91 1557 823
phone
Odgovorit ćemo vam vrlo brzo
Pošaljite upit
Google trusted
Jeste li razmišljali o virtualnoj šetnji?
Sljedeće
Ostavite nam vaše podatke i mi vam omogućavamo 10 % popusta na virtualnu šetnju.
Prijava
Zahvaljujemo na odgovoru. Vaš upit je zaprimljen.
Povratak na vrh