loading
Imate pitanja? Kontaktirajte nas

Za više informacija kontaktirajte nas putem online forme ili nazovite na +385 99 698 5304

Blog

Hrvatska turistička zajednica objavila članak o virtualnoj šetnji Vukovarom
16
ožujka 2022

Hrvatska turistička zajednica objavila članak o virtualnoj šetnji Vukovarom

Sve je više lokalnih turističkih zajednica i gradova koji odlučuju na moderan i interaktivan način pokazati povijesne i kulturne znamenitosti po kojima je njihov grad prepoznatljiv.

Nedavno smo na ovaj način prikazali grad Vukovar i sve značajne lokacije: Vodotoranj, memorijalno groblje, kulturne i sportske objekte. Hrvatska turistička zajednica je na svojoj web stranici napisala članak o virtualnom obilasku Vukovara i pohvalila naš trud i rad, što je potvrdila i ravnateljica TZ Vukovara.

Na ovaj način možemo pokazati cijeli grad iz zraka u 360° i postaviti interaktivne točke iznad značajnih lokacija te tako pomoći posjetiteljima da lakše isplaniraju obilazak grada. Interaktivnu virtualnu šetnju možemo zamisliti kao modernu digitalnu verziju turističke karte grada. Moguće ju je postaviti na web stranicu lokalne turističke zajednice i na Facebook stranicu, a najjednostavnije je podijeliti link na svim web mjestima koja posjećuju turisti i potencijalni posjetitelji. O mogućnostima interaktivnih točaka smo pisali ranije te je na Vama da ih iskoristite na najbolji način.

Cijeli članak možete pročitati ovdje, a svakako pogledajte i virtualnu šetnju TZ Vukovara.

Kontakt

Imate pitanja? Kontaktirajte nas

Istaknite se i ostavite bolji dojam

phone
Nazovite nas na broj
+385 99 698 5304
phone
Odgovorit ćemo vam vrlo brzo
Pošaljite upit
Google trusted
Povratak na vrh