loading
Imate pitanja? Kontaktirajte nas

Za više informacija kontaktirajte nas putem online forme ili nazovite na +385 99 698 5304

Blog

Hrvatski Telekom – više od obične virtualne šetnje
11
travnja 2022

Hrvatski Telekom – više od obične virtualne šetnje

Hrvatski Telekom, vodeći teleoperater u Hrvatskoj od sada ima virtualnu šetnju. Svoju poslovnicu u Arena centru u Zagrebu prikazali su u 360° te omogućili svima da istraže njihovu ponudu na zanimljiv i jednostavan način.

Njihova virtualna šetnja nešto je drugačija od ostalih koje smo dosad radili. Osim prikaza u 360 stupnjeva, naglasak je na doživljaju i informacijama. Kada uđete u virtualnu poslovnicu, na televizoru se prikazuje reklama HT-a, te imate dojam kao da ste fizički u poslovnici. Sve usluge dostupne su putem izbornika s lijeve strane te interaktivnih točaka na koje možete kliknuti, vidjeti informacije o pojedinoj usluzi te jednim klikom otići na web stranicu i ugovoriti uslugu online. Implementiran je i chat s agentom. Sve je pregledno, jednostavno i lako dostupno.

 

Ovim konceptom je Hrvatski Telekom iskustvo online ugovaranja usluga podigao na jedan viši nivo te cijeli proces učinio puno zanimljivijim u odnosu na klasično informiranje putem web stranice. Virtualnu poslovnicu HT-a možete posjetiti ovdje.

Kontakt

Imate pitanja? Kontaktirajte nas

Istaknite se i ostavite bolji dojam

phone
Nazovite nas na broj
+385 99 698 5304
phone
Odgovorit ćemo vam vrlo brzo
Pošaljite upit
Google trusted
Povratak na vrh