loading
Imate pitanja? Kontaktirajte nas

Za više informacija kontaktirajte nas putem online forme ili nazovite na +385 99 698 5304

Blog

Virtualna šetnja za škole i fakultete – otvorite svoja vrata online
16
veljače 2022

Virtualna šetnja za škole i fakultete – otvorite svoja vrata online

U posljednje dvije godine, COVID-19 pandemija promijenila je mnogo toga u našem svakodnevnom životu. Brojne tvrtke obavljaju posao od kuće, nastava u brojnim školama se odvija online, a organizacija događaja na kojima je prisutan veći broj ljudi, kao što su dani otvorenih vrata u školama je neizvjesna i zahtjeva pridržavanje strogih mjera.

Iz tih razloga je virtualna šetnja idealan način da se prilagodimo „novom normalnom“.

Brojne osnovne i srednje škole diljem Hrvatske su već prepoznale potencijal virtualnih šetnji te omogućile roditeljima i učenicima da virtualno prošetaju školom koju planiraju upisati i tako steknu potpuni vizualni dojam. Na ovaj način moguće je pokazati sve što je učenicima i studentima bitno: Opremljenost učionica, laboratoriji, sportske dvorane i vanjski tereni, kantina i slično.

Primjer dobre primjene virtualne šetnje u praksi je Agronomski fakultet u Zagrebu koji u suradnji sa sveučilištem u Zadru uvodi nastavu u trimestrima, što znači da će studenti dio nastave pohađati u Zagrebu, a dio u Zadru. Kroz virtualni obilazak, Agronomski fakultet je prikazao svoje dvorane, laboratorije i pokušališta, što će im zasigurno pomoći u realizaciji navedenog projekta. Nedavno su se virtualnom šetnjom u suradnji s nama pohvalili i u članku objavljenom na portalu Srednja.hr koji možete pročitati ovdje.

Kontakt

Imate pitanja? Kontaktirajte nas

Istaknite se i ostavite bolji dojam

phone
Nazovite nas na broj
+385 99 698 5304
phone
Odgovorit ćemo vam vrlo brzo
Pošaljite upit
Google trusted
Povratak na vrh