loading
Imate pitanja? Kontaktirajte nas

Za više informacija kontaktirajte nas putem online forme ili nazovite na +385 99 698 5304

Blog

Virtualni obilazak Poliklinikama Breyer.
26
rujna 2017

Virtualni obilazak Poliklinikama Breyer.

Ne tako davna novost je da je Poliklinika Breyer otvorila još jedan, novouređeni i visoko funkcionalni laboratorijski prostor u kojem je moguće obaviti cjelokupnu biokemijsku i mikrobiološku laboratorijsku dijagnostiku, a najnovija vijest je da se njime možete prošetati iz udobnosti svog doma.

Adrese Poliklinika Breyer su Ilica 198 i Ede Murtića 7 (Bundek Centar)

Slikovni rezultat za poliklinika breyer

Novi laboratorij sklopu Bundek Centra površine ja 120m² i svojim je uređenjem u potpunosti prilagođen potrebama klijenata; prozračna i udobna čekaonica, prostran i funkcionalan toalet, osigurana zona privatnosti pri uzimanju uzoraka krvi...

Ravnateljica Hana Breyer Priselac angažirala nas je da prikažemo njene Poliklinike na Google-u u najboljem svjetlu i informiramo buduće pacijente o suvremenoj i visokokvalitetnoj dijagnostičkoj opremi što je nam je i sama rekla po završetku snimanja:

"Snimke koje ste napravili iznimno su kvalitetne i pokazuju naše poslovnice u najboljem svjetlu. Cijenimo vaš profesionalno odrađeni posao, napravili ste ga brzo i dobro, prema našem dogovoru."

Hana Breyer Priselac

Kontakt

Imate pitanja? Kontaktirajte nas

Istaknite se i ostavite bolji dojam

phone
Nazovite nas na broj
+385 99 698 5304
phone
Odgovorit ćemo vam vrlo brzo
Pošaljite upit
Google trusted
Povratak na vrh

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Pročitajte pravila privatnosti na ovoj web stranici. Više informacija