loading
Imate pitanja? Kontaktirajte nas

Dječji Vrtić Mali Istraživač

Lokacija

Kindergarten A small researcher is at Ede Murtić 7, opened in 2013 in the new Bundek village.
 

Dječji vrtić Mali istraživač je jedan od najinovativnijih vrtića u Hrvatskoj otvoren 2013. godine u sklopu Bundek Centra. Prostor je osmišljen baš po mjeri djeteta koji svojim položajem, veličinom i prolagodljivošču omogućuje odgojno-obrazovni pristup djetetu rane dobi.
Naglasak stavljaju na učenje činjenjem, neposrednim iskustvom. To je pristup u kojem prostor predstavlja trećeg odgajatelja a nudi mogućnost kretanja, puno poticaja i slobodu korištenja svega što je u prostoru, samostalan izbor načina i uvjeta pod kojima se može igrati, istraživati i učiti.

Temeljna ideja odgojno - obrazovnog procesa s djecom koju su razvili u suradnji sa znanstvenicima s Filozofskog fakulteta u Zagrebu prepoznata je među mnogim roditeljima kao inovativna i hvale vrijedna.
Posebnost u njihovom djelovanju vezana je uz doživljaj djeteta i umijeće organizacije prostora kako bi postao fluidan i višefunkcionalan. 

Kontakt

Imate pitanja? Kontaktirajte nas
Sigurnosni kod

Ne možete pročitati? Osvježi

Istaknite se i ostavite bolji dojam

phone
Nazovite nas na broj
+385 91 155 7823
phone
Odgovorit ćemo vam vrlo brzo
Pošaljite upit
Google trusted
Povratak na vrh

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Pročitajte pravila privatnosti na ovoj web stranici. Više informacija