loading
Imate pitanja? Kontaktirajte nas

DUNDO-PROMET d.o.o.

Lokacija

Jazvine ul. 31/b, 49232, Radoboj

Razvoj
Osim stalnog usavršavanja i modernizacije strojeva, veliki naglasak stavljamo na infrastrukturu i stalno širenje proizvodnih i skladišnih kapaciteta, tako da trenutno raspolažemo s dvije proizvodne hale opremljene najsuvremenijim strojevima, ukupne površine od više od 3000 m².

Od početka 2021. godine spadamo u kategoriju srednjih poduzeća, te zapošljavamo šezdesetak radnika, čija stručnost, znanje i iskustvo, uz kontinuirano usavršavanje, čine temelj našeg dosadašnjeg i budućeg napretka.

Kvaliteta, inovativnost i fleksibilnost ono su što nas izdvaja od konkurencije, a kao potvrdu tome ističemo niz poslovnih nagrada i priznanja za uspješno poslovanje.

Zlatna kuna – nagrada HGK dodjeljuje se za poslovne uspjehe i doprinos hrvatskom gospodarstvu, a lista nominacija za ovu nagradu temelji se na izračunu utvrđenih pokazatelja, ocjenjujući ukupnu poslovnu sliku poduzeća i njihov utjecaj na razvoj poslovanja. . Dobitnici smo ove nagrade 2005., 2011., 2012., 2013. i 2017. godine. Posebno smo ponosni na nominaciju za Zlatnu kunu na državnoj razini početkom 2013. godine čime smo ušli u uži krug 5 najboljih malih poduzetnika u Hrvatskoj. Republike Hrvatske.
Kristalna kuna – Hrvatska gospodarska komora tri godine zaredom dodjeljuje Kristalnu kunu kao posebno priznanje za osvojenu Zlatnu kunu. Tvrtka dobitnica Kristalne kune isključuje se iz natjecanja sljedeće tri godine od godine kada je treći put zaredom osvojila Zlatnu kunu. U 2014. godini dobili smo nagradu Kristalna kuna za kontinuitet u poslovnoj izvrsnosti.
Creators for Centuries – veliko priznanje Međunarodnog gospodarskog foruma “Perspektive” za doprinos razvoju poduzetništva u srednjoj i jugoistočnoj Europi za 2018. godinu, kada je DUNDO-PROMET d.o.o. i osnivaču tvrtke, g. Marjanu Dunaju, primili su nagradu i priznanje za posebnu inicijativu i izvrsnost u poduzetničkom stvaralaštvu „Stvaratelji za stoljeća“.
Brojna priznanja, zahvalnice i spomenice za doprinos lokalnoj zajednici.

Kontakt

Imate pitanja? Kontaktirajte nas

Istaknite se i ostavite bolji dojam

phone
Nazovite nas na broj
+385 91 1557 823
phone
Odgovorit ćemo vam vrlo brzo
Pošaljite upit
Google trusted
Jeste li razmišljali o virtualnoj šetnji?
Sljedeće
Ostavite nam vaše podatke i mi vam omogućavamo 10 % popusta na virtualnu šetnju.
Prijava
Zahvaljujemo na odgovoru. Vaš upit je zaprimljen.
Povratak na vrh